'Chelsea wil heimwee Courtois wegnemen met forse salarisverhoging'

'Chelsea wil heimwee Courtois wegnemen met forse salarisverhoging'

27-11-2016 08:11
3

Thibaut Courtois sluit een vertrek bij Chelsea niet uit. De Londenaren willen langer met hem door, maar de Rode Duivel bekijkt zijn opties. Een terugkeer naar Spanje is nog steeds één van zijn grote dromen.

Chelsea is van plan om het contract van Courtois, dat medio 2019 afloopt, te verlengen. Volgens The Sun bestaat de mogelijkheid ook dat Courtois zijn contract niet zal verlengen bij de Londenaren. De doelman zou zijn zinnen gezet hebben op een terugkeer naar Spanje. Tussen 2011 en 2014 speelde de Belg voor Atlético Madrid.

Op het einde van dit seizoen wil hij opnieuw praten over zijn toekomst. Real Madrid ziet in Courtois de opvolger van Keylor Navas. Die overstap zou Courtois ook wel zien zitten. Hij heeft er in het verleden geen geheim van gemaakt dat hij graag ooit terugkeert naar Spanje.

Chelsea wil hem echter langer houden en is van plan hem een loonsverhoging aan te bieden. Het is nog maar de vraag of dat Courtois ook kan overtuigen. Hij is momenteel geen grootverdiener bij de Londenaren.