Kaars wil transfer naar Sparta: Laat ze elkaar maar halverwege ontmoeten

Kaars wil transfer naar Sparta: "Laat ze elkaar maar halverwege ontmoeten"

28-11-2016 12:50
2

Dennis Kaars mag zich nog geen Eredivisie-speler noemen. De spits van ASV De Dijk kan als 28-jarige speler de overstap naar Sparta Rotterdam maken, maar zijn club en de Rotterdammers komen er niet uit.

Het gaat om een verschil van 5.000 euro. Sparta wil 5.000 euro betalen, De Dijk wil 10.000 euro. "Jammer", begint Kaars tegenover de NOS. "Maar ik ben nog niet helemaal in paniek. Nog een weekje of vier en dan is het winterstop. Daar hoop ik op. Voor mijn gevoel is dit een onderhandelingsspel van de clubs."

Kaars maakte dit seizoen al 23 goals en mocht een week meetrainen bij Sparta. "Ik heb het super naar mijn zin gehad. Ik paste volgens mij wel goed in de groep. Het zou zonde zijn als het niet doorgaat", vervolgt de spits. Kaars legt zelf ook niet de ontbrekende 5.000 euro bij.

"Nee, dat ben ik niet van plan. Ook omdat ik niet weet wat voor contract Sparta mij wil aanbieden, maar ik wil daar niet voor niets heen. Zij hebben interesse in míj." En nu? "Een van de twee moet water bij de wijn doen. Laat ze elkaar maar halverwege ontmoeten."