'Transferoptie dient zich aan voor PSV: Galatasaray wil acht miljoen euro betalen'

'Transferoptie dient zich aan voor PSV: Galatasaray wil acht miljoen euro betalen'

28-11-2016 13:22
20

Jetro Willems is in beeld bij Galatasaray. Turkse media melden dat maandag. De grootmacht uit Istanbul wil zich ijn januari versterken met een linksback. Uruguayaans international Álvaro Pereira en Willems zijn de twee belangrijkste gegadigden. 

Het contract van de 22-jarige Willems loopt aan het einde van het huidige seizoen af. De Oranje-international en zijn werkgever zouden volgens diverse media de intentie hebben om te verlengen, maar gezien de huidige situatie van Willems - hij is al maanden uit de vorm en belandde onlangs op de bank - is een winterse transfer zeker niet ondenkbaar. Onder meer Sporx schrijft dat Galatasaray zo'n acht miljoen euro wil betalen voor de back. Trainer Jan Olde Riekerink kent Willems goed en is fan van de voormalig Spartaan. 

Huntelaar
Een andere naam die rondzingt bij Galatasaray: Klaas-Jan Huntelaar. De spits van Schalke 04 is in de afgelopen jaren vaker gelinkt aan een lucratieve transfer naar de werkgever van Wesley Sneijder. Omdat het contract van Huntelaar (33) nog één jaar doorloopt en de goalgetter tot de grootverdieners van Schalke behoort, is de Bundesliga-club bereid om mee te werken aan een vertrek. Huntelaar is ook nog altijd in beeld bij Ajax, zo onthulde directeur spelersbeleid Marc Overmars onlangs.