Brands zoekt in winter naar buitenkansjes: Hebben we niet in onze opleiding

Brands zoekt in winter naar buitenkansjes: "Hebben we niet in onze opleiding"

28-11-2016 22:22
16

PSV en Jetro Willems gaan deze week nog één keer om de tafel zitten. Het contract van de linksback loopt na dit seizoen af en het is volgens Voetbal International de intentie van beide partijen om langer met elkaar door te gaan.

Technisch manager Brands zegt niets te weten van de Turkse interesse van Galatasaray en gaat uit van een contractverlenging. "Ik verwacht dan ook dat we eruit gaan komen." Ook de contracten van Joshua Brenet en Luciano Narsingh lopen af en met beide spelers wordt gesproken, al speelt Narsingh met het idee om te vertrekken.

Wedden

Meer odds

"Zowel Jetro als Luciano heeft in een eerder stadium aangegeven om zich heen te willen kijken. Die wens is waarschijnlijk niet verdwenen. We moeten zien wat er komende winter gebeurt. Mocht bijvoorbeeld Luciano vertrekken, dan moeten we nadenken over een opvolger."

Brands wil in de winter alleen op de transfermarkt toeslaan als er zich buitenkansjes voordoen, zo zegt hij in gesprek met VI. "Stel, Jetro tekent bij maar wil komende zomer alsnog weg, dan moeten we op zoek naar een nieuwe linksback. Die hebben we niet in onze eigen opleiding rondlopen. Als de mogelijkheid zich voordoet, zouden wij bijvoorbeeld komende winter alvast een nieuwe back kunnen halen. Dat hebben we in het verleden weleens vaker gedaan."