Dreigende Hyballa: De kansen zijn niet groot dat hij nog gaat spelen

Dreigende Hyballa: "De kansen zijn niet groot dat hij nog gaat spelen"

30-11-2016 23:18

Een vertrek van Dario Dumic bij NEC in de winterstop is niet aan de orde. Dat vertelde NEC-trainer Peter Hyballa woensdag tijdens een supportersavond in Nijmegen, opgetekend door dagblad De Gelderlander. Dumic wordt de laatste weken gelinkt aan ploegen als sc Heerenveen en Newcastle United. 

"Hij heeft een doorlopend contract en mij is verzekerd dat hij in de winterstop niet zal vertrekken. Als dat wel gebeurt? Dan hebben sommige mensen een probleem", luidden de duidelijke woorden van Hyballa, die graag versterking ziet komen in januari. "We praten over scorend vermogen, misschien moeten we offensief wat doen. En op middenveld hebben we niet zo veel spelers. Alles moet nog een beetje meer in balans gebracht worden."

Het ging ook over Sam Lundholm, die onlangs door NEC uit de selectie werd gezet. Hij komt nog altijd niet voor in de plannen van zijn trainer. "Ik vond het niet goed wat hij heeft gedaan, daar kan hij nu een beetje over nadenken. De kansen zijn niet groot dat hij nog gaat spelen. De speler denkt ook na. Hij moet ook met mij samenwerken."

Lees ook: "Maar Dolberg… Die jongen zegt niets. Hij vraagt zelfs niet om de bal"