PSV'er standvastig: 'Genoeg clubs die hem transfervrij willen overnemen'

PSV'er standvastig: 'Genoeg clubs die hem transfervrij willen overnemen'

02-12-2016 07:05
35

Jetro Willems staat weliswaar open voor een vertrek bij PSV, maar hij wil de Eindhovenaren wel door de voordeur verlaten. De 22-jarige linksback zet op korte termijn zijn handtekening onder een verbintenis tot medio 2018.

"Het is voor ons duidelijk", reageert zaakwaarnemer Sigi Lens in gesprek met het Eindhovens Dagblad. "Jetro staat inmiddels al een tijd onder contract bij PSV en de club is goed voor hem geweest. Hij wil niet dat PSV geen geld aan hem overhoudt en vindt ook dat iemand die hem wil overnemen, zal moeten betalen."

"Er waren genoeg clubs geïnteresseerd om hem transfervrij over te nemen, maar daar is Jetro zelf niet in geïnteresseerd", aldus Lens, die denkt dat het naderende akkoord volgende week al bekend gemaakt kan worden zodra alle mondelinge afspraken zijn uitgewerkt. Beide partijen kondigden donderdag al aan er op hoofdlijnen wel uit te zijn.

Willems, die in 2011 overkwam van Sparta, herstelt momenteel van een hoofdblessure. Hij moet daardoor het uitduel van PSV met Roda JC aan zich voorbij laten gaan. De vleugelverdediger liep de kwetsuur vorige week tegen Atlético Madrid op.