Real-terugkeer niet uitgesloten: We zien wel wat er in de toekomst gebeurt

Real-terugkeer niet uitgesloten: "We zien wel wat er in de toekomst gebeurt"

02-12-2016 15:21

Mesut Özil lijkt een terugkeer naar Real Madrid niet uit te sluiten. De spelmaker van Arsenal wordt in verband gebracht met een transfer naar de Madrilenen. De Duitser geeft aan blij te zijn in Londen, maar gooit de deur naar Madrid niet dicht.

"Ik ben blij om voor zo'n grote club als Arsenal te spelen, met hun geweldige supporters. Ze steunen me ontzettend", vertelt Ozil in gesprek met Marca. "Ik speel goed in Londen, maar in het voetbal weet je het nooit. We zien wel wat er in de toekomst gebeurt." Ozil lijkt een terugkeer dus niet uit te sluiten.

De spelmaker van Arsenal blikt terug op zijn periode in Madrid. "Ik zeg het je, ik heb goede herinneringen aan de club, de stad, de mensen. Soms blik je terug en mis je het. Nu ben ik gelukkig bij Arsenal, maar je weet nooit wat er in de toekomst kan gebeuren. We gaan het zien."

Real-trainer Zinedine Zidane lijkt een rol te kunnen spelen in een eventuele terugkeer van Ozil. De Duitser is gecharmeerd van de Fransman. "Zidane is altijd mijn idool geweest. Hij speelde op dezelfde positie als ik. Toen ik hem voor het eerst ontmoette was ik erg nerveus. Maar hij gaf me erg veel zelfvertrouwen, we hebben een uitstekende band."