ADO-directeur leest UVS-statement hoofdschuddend: We staan er ijzersterk in

ADO-directeur leest UVS-statement hoofdschuddend: "We staan er ijzersterk in"

05-12-2016 20:55
8

ADO Den Haag-directeur Mattijs Manders heeft boos gereageerd op het feit dat United Vansen middels een persbericht de clubleiding van ADO 'incapabel' heeft genoemd.

Het Chinese bedrijf van Hui Wang verwijt ADO onder andere dat er niet is geïnvesteerd in Chinese jeugdspelers en dat commerciële deals zijn tegengehouden. "Ik ga niet inhoudelijk in op die punten, maar laat heel duidelijk zien dat wij ons keurig aan alles hebben gehouden", vertelt Manders tegen Omroep West.

"Maar ik denk dat wij er ijzersterk in staan en ik denk dat UVS dat ook weet. Ik vind het niet netjes dat als je met elkaar een discussie hebt je met statements naar buiten komt." Manders realiseert zich dat ADO nu in de hoek zit waar de klappen vallen, maar ondanks de benarde positie waarin de club verkeert, prijst hij de strijdbaarheid onder het clubpersoneel.

"Ik heb het gevoel dat onze medewerkers ook strijdbaar zijn. Wij moeten deze strijd winnen en dat geeft mij ontzettend veel energie. Ik zou liever over voetbal praten en over successen op het veld. Je moet nu opstaan en laten zien wat je waard bent", aldus de ADO-directeur.