'Koeman ziet het niet zitten in tweetal en zet in januari in op PSV'er'

'Koeman ziet het niet zitten in tweetal en zet in januari in op PSV'er'

06-12-2016 08:23
23

Ronald Koeman overweegt in januari een bod te doen op PSV-aanvaller Luciano Narsingh. Dat meldt boulevardkrant The Sun. De manager van Everton is op zoek naar nieuwe vleugelaanvallers. Aaron Lennon en Gerard Deulofeu voldoen in de ogen van Koeman niet. 

Het contract van Narsingh (26) loopt komende zomer af en dus heeft PSV in januari een laatste kans om nog een mooi bedrag te ontvangen voor de vleugelaanvaller. Het management van Narsingh bevestigde onlangs dat een nieuwe verbintenis in Eindhoven een optie is, maar gezien de belangstelling vanuit onder meer Engeland lijkt een afscheid waarschijnlijker. 

Waar eerder West Bromwich Albion werd gelinkt aan de oud-speler van sc Heerenveen, wordt nu dus Everton genoemd als mogelijke nieuwe werkgever voor Narsingh. The Toffees staan sinds dit seizoen onder leiding van Koeman. Van de Nederlandse trainer wordt verwacht dat hij de komende jaren een aanval doet op de Premier League-elite. Koeman heeft de toezegging dat hij in januari met geld mag smijten op de transfermarkt. Ook onder meer Memphis Depay is recentelijk gelinkt aan Everton. 

Bolasie
Vleugelaanvallers Lennon en Deulofeu kunnen dit seizoen niet op een basisplaats rekenen op Goodison Park en mogen in januari op zoek naar een andere club. Tegenvaller voor Koeman is een blessure van Yannick Bolasie. De buitenspeler, die afgelopen zomer voor een kleine dertig miljoen euro werd overgenomen van Crystal Palace, blijkt tijdens het duel met Manchester United (1-1) een knieblessure te hebben opgelopen. Bolasie (27) moet onder het mes en is waarschijnlijk maanden uit de roulatie.