Boze Klopp haalt keihard uit naar United-analisten: 'Met name die manager...'

Boze Klopp haalt keihard uit naar United-analisten: 'Met name die manager...'

12-12-2016 18:28
8

Liverpool-manager Jürgen Klopp is woedend. De Duitse oefenmeester begrijpt niet dat Gary en Phil Neville een podium krijgen om hun gal te spuwen over Loris Karius, de keeper van Liverpool, die zondag opnieuw in de fout ging.

De aankoop van Klopp maakte enkele missers in de voorbije weken en was daarom voer voor Gary en Phil Neville. Karius reageerde, ging weer in de fout en werd aangepakt. Phil Neville: "Houd gewoon je mond, doe je werk, ga naar huis en speel het spelletje."

Klopp vond die kritiek maar niks: "Het lijkt erop dat de ex-spelers die nu analist zijn compleet zijn vergeten hoe het voelt om kritiek te krijgen. En dan doel ik met name op de Neville-broers, vooral diegene die manager is geweest", begint Klopp tijdens een persconferentie.

"Hij is er gewoon niet in geïnteresseerd om een speler van Liverpool te helpen, dat begrijp ik", wijst Klopp naar de rivaliteit tussen zijn club en Manchester United, waar de Neville-broers voor speelden. "Maar het blijft onbegrijpelijk dat ze iemand die blijkbaar heel veel moeite had met het beoordelen van spelers op televisie spelers laten beoordelen…"