Leicester-tiener wacht na Ajax-link op kans: Heb hem aanbevolen bij Twente

Leicester-tiener wacht na Ajax-link op kans: "Heb hem aanbevolen bij Twente"

13-12-2016 18:44
2

Leicester City-talent Bartosz Kapustka staat mogelijk voor een winterse overstap naar de Eredivisie. Mateusz Klich, middenvelder van FC Twente, heeft een goed woordje gedaan.

Klich heeft het uitstekend naar zijn in Enschede en hoopt Kapustka binnenkort te verwelkomen als ploeggenoot. "Ik heb hem aanbevolen bij Twente. Het zou mooi zijn. Laten we afwachten of het wat wordt", laat Klich weten aan SportoweFakty.

De Poolse middenvelder van Twente, zondag nog matchwinner in de thuiswedstrijd tegen Ajax (1-0), weet niet of een transfer überhaupt mogelijk is. "Hij heeft dit seizoen al voor Cracovia Krakow en Leicester gespeeld, dus misschien kan hij niet voor een derde club in één seizoen uitkomen. Maar het zou mooi zijn, toch?"

Kapustka staat sinds de zomer onder contract bij Leicester, dat 2,5 miljoen euro voor hem neertelde. Ook Ajax was geïnteresseerd. Bij de Engelse kampioen kan de talentvolle Pool (19) nog niet overtuigen; het is wachten op zijn eerste minuten in de Premier League. Klich: "Hij moet naar een plek waar hij wél een kans krijgt. De Nederlandse competitie zou dan een goede keus zijn."