Eredivisionist kondigt transfer aan: 'Er is nog iets mogelijk, een buitenkansje'

Eredivisionist kondigt transfer aan: 'Er is nog iets mogelijk, een buitenkansje'

14-12-2016 18:50
1

Excelsior hoopt zich in januari te versterken met een nieuwe centrale verdediger. Mitchell van der Gaag, trainer van de Rotterdamse club, heeft achterin weinig smaken.

In de eerste seizoenshelft speelden Jurgen Mattheij en Henrico Drost alle wedstrijden, maar bij een blessure of schorsing zit Excelsior meteen in de problemen. Milan Massop is door het wegvallen van de Braziliaan Arghus het enige alternatief. "Op die positie kunnen we een extra speler goed gebruiken", concludeert Mitchell van der Gaag (foto) tegenover Voetbal International.

Wedden

Meer odds

"Er is nog iets mogelijk. Een centrale verdediger is prioriteit en misschien dat zich nog een buitenkansje voordoet", aldus de Excelsior-trainer, die bijval krijgt van algemeen directeur Ferry de Haan. "De mogelijkheden zijn beperkt, we zullen voornamelijk naar huuropties kijken."

De Haan is intussen niet van plan om spelers te laten vertrekken. "Er lopen wat contracten af aan het einde van dit seizoen, maar onze eigen doelstelling – handhaving – blijft bovenaan staan. In de loop van januari zullen we kijken met welke spelers we willen verlengen."