Eredivisie-transfersoap van de zomer nog niet akkoord: Er is geen oorlog

Eredivisie-transfersoap van de zomer nog niet akkoord: "Er is geen oorlog"

15-12-2016 09:15
2

Na de zomerse transfersoap rond sc Heerenveen en Jordens Peters wilden Willem II en de speler snel om de tafel voor een contractverlenging, maar 2016 zit er bijna op en een akkoord ligt er nog steeds niet. Volgens de verdediger ligt er nog een kwestie op tafel.

Het gaat Peters vooral om een regeling om weg te kunnen bij Willem II als de club degradeert. "Niet dat ik Willem II zo snel zie degraderen, maar je kunt het beter maar contractueel hebben vastgelegd. Ik heb nog niet de leeftijd om weer in de eerste divisie te spelen", zegt Peters in het Brabants Dagblad. Hij hoopt deze week of anders volgende week een akkoord te bereiken.

"Wij hebben een tegenvoorstel gedaan", zegt zaakwaarnemer Frank Schouten. "Daar moet de club op reageren. Van tijdsdruk is geen sprake. Er is geen oorlog met Willem II. Het zijn fijne gesprekken. Zij denken in het belang van de club, wij in dat van Jordens Peters." Afgelopen zomer onderhandelden Willem II en sc Heerenveen bijna de gehele transferperiode over Peters, zonder akkoord tot gevolg.