'Chelsea selecteert door en wil megabedrag betalen voor kleine ster van PSG'

'Chelsea selecteert door en wil megabedrag betalen voor kleine ster van PSG'

16-12-2016 14:42
3

Chelsea lijkt niet rustig achterover te leunen nu de ploeg van manager Antonio Conte zes punten voorsprong heeft op nummer twee Liverpool in de Premier League. Marco Verratti moet naar Stamford Bridge komen.

Dat meldt The Daily Mail vrijdag. Chelsea wil doorselecteren in de winterse transferperiode en hoopt Verratti op te pikken bij Paris Saint-Germain. De Italiaanse middenvelder schijnt het niet honderd procent naar zijn zin te hebben bij de Franse grootmacht. Een transfer is daardoor niet uitgesloten.

Voordeel voor Chelsea is het feit dat Conte een goede bekende is van Verratti. De twee werkten de laatste jaren samen bij de nationale ploeg van Italië. De 24-jarige Verratti heeft bij PSG een contract tot de zomer van 2021 en zijn transfer vergt dus een hoge transfersom. Hoe hoog precies, is onbekend.

Mocht het tot een deal tussen Chelsea en PSG komen, dan wordt het middenveld nog wat voller op Stamford Bridge. Conte heeft al de keuze uit Cesc Fabregas, Nemanja Matic, N'Golo Kanté, Ruben Loftus-Cheek, John Obi Mikel én Marco van Ginkel. Daar staat het aanstaande vertrek van Oscar tegenover.