Ik kom terug bij Feyenoord voor de tweede helft van het seizoen. Meer niet

"Ik kom terug bij Feyenoord voor de tweede helft van het seizoen. Meer niet"

16-12-2016 15:32
10

Steven Berghuis weet nog niet hoe zijn sportieve toekomst eruit ziet. Feyenoord huurt de aanvaller dit seizoen van Watford en wil die huurovereenkomst mogelijk verlengen.

Dat is volgens Berghuis toekomstmuziek. "Ik ga na de laatste competitiewedstrijd van 2016 op vakantie en dan kom ik terug bij Feyenoord voor de tweede helft van het seizoen. Meer niet", aldus de rechtsbuiten tegen RTV Rijnmond.

"Het is lastig om iets te zeggen over mijn toekomst bij Feyenoord, omdat het niet ter sprake is gekomen. Dan kan ik wel voor mezelf gaan nadenken, maar dat heeft weinig zin. Als zoiets ter sprake komt of Feyenoord wil iets in die richting, dan ga ik daarover nadenken. Maar laat ik vooropstellen dat ik het wel naar mijn zin heb."

In de laatste competitiewedstrijd van 2016 kan Berghuis rekenen op een basisplaats. Het thuisduel met Vitesse wordt echter een zware dobber. "Vitesse is een gevaarlijke ploeg, met snelheid voorin, goede aanvallers. Wij moeten weer een hoog tempo draaien, goed aan de bal, agressief zonder bal en dan hopelijk winnen."