Serieuze vertrekoptie bij FC Groningen: Wat interessant is? Engeland, Duitsland

Serieuze vertrekoptie bij FC Groningen: "Wat interessant is? Engeland, Duitsland"

18-12-2016 18:09
4

Hans Hateboer heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd in het shirt van FC Groningen gespeeld. De verdediger heeft een aflopend contract en vertrekt wellicht in de winterstop bij de noorderlingen.

"Dat weet ik niet. We houden alle opties open", begint Hateboer in gesprek met FOX Sports. "Ik ben er sowieso de volgende wedstrijd niet bij, maar voor de rest kan ik er vrij weinig over zeggen", wijst de verdediger naar zijn schorsing. "Als er iets komt en Groningen kan er wat aan verdienen, dan zouden ze me graag kwijt willen."

Maar Hateboer heeft zelf ook wensen. "Het moet een vooruitgang zijn, het moet voor mij interessant zijn. Ik schat de kans op fifty-fifty. Wat interessant is? Engeland, Duitsland, daar kijk ik graag naar. De speelstijlen daar passen het beste bij mijn spel. Daar gaat mijn voorkeur naar uit."

Vertrekt hij liever dan dat hij blijft? "Dat is wel het beste voor Groningen en voor mij ook dat ik nog wat oplever. Als ik toch blijf, is het mij om het even", verzekert Hateboer, wiens zaakwaarnemer aan de bak moet. "De clubs moeten bij mij komen in plaats van mijn zaakwaarnemer daarheen."