'Promes veegt riante transferaanbieding met salaris van 6 miljoen van tafel'

'Promes veegt riante transferaanbieding met salaris van 6 miljoen van tafel'

19-12-2016 08:56
5

Quincy Promes heeft een miljoenenaanbieding van de Chinese club Shanghai Shenhua naast zich neergelegd. De speler van Spartak Moskou kon daar een jaarsalaris van 6 miljoen euro opstrijken, maar bedankte vriendelijk.

'De beste speler van Spartak heeft diverse aanbiedingen uit China afgewezen', schrijft het Russische Izvestia. Shanghai Shenhua was één van de clubs. Promes blijkt gewild en heeft een hoge transferwaarde van circa 15 miljoen euro. De Chinese club was bereid om te voldoen aan de vraagprijs van Spartak en bood een jaarsalaris van 6 miljoen euro, exclusief premies en bonussen.

Achteloos weigerde Promes de aanbieding. De Oranje-international hoefde niet lang na te denken, want hij wil in deze fase van zijn loopbaan niet naar China verhuizen. Hij wil in Europa blijven om de volgende stap te kunnen maken. Het Russische medium meldt, op basis van een bron rond de speler, dat Promes van plan is om het seizoen bij Spartak af te maken en op z'n vroegst in de zomer kijkt naar vertrekopties.