Contractnieuws bij FC Twente: Dit is het mooiste wat ik ooit getekend heb, haha

Contractnieuws bij FC Twente: "Dit is het mooiste wat ik ooit getekend heb, haha"

19-12-2016 12:03
5

FC Twente en Jeroen van der Lely gaan langer met elkaar door. De twintigjarige verdediger heeft maandag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract, dat doorloopt tot de zomer van 2020. Twente meldt dat via de officiële kanalen. 

"Ik ben heel blij met mijn nieuwe contract, beschouw het als een mooie beloning", aldus Van der Lely. "Het is afgelopen jaar allemaal ontzettend snel gegaan en er is een hoop gebeurd bij de club sinds ik vorig seizoen mijn debuut heb gemaakt. Dit nieuwe contract is voor mij ook de bevestiging dat ik de juiste keuze heb gemaakt om, na een korte onderbreking, terug te keren in het voetbal. Ik kan absoluut niet tekenen, maar dit is het mooiste wat ik ooit getekend heb, haha", lacht hij.

Twente-directeur Jan van Halst is blij met het contractnieuws. "Jeroen is vanuit onze eigen voetbalacademie doorgestroomd naar de eerste selectie. Dat is natuurlijk wat je wilt als club", legt hij uit. "Vorig seizoen was het voor hem vooral aanklampen in een elftal dat zich in een heel onrustige periode bevond. Sinds het begin van 2016 heeft Jeroen, samen met de andere jonge spelers, steeds meer zijn draai weten te vinden en is hij uitgegroeid tot een belangrijke kracht. We zijn blij dat we hem voor langere tijd aan de club hebben weten te binden en hopelijk is dit nieuwe contract een verder vervolg van een mooie profcarrière bij FC Twente."