'Heb met de Feyenoord-leiding gesproken, ze weten dat ik vaker wil spelen'

'Heb met de Feyenoord-leiding gesproken, ze weten dat ik vaker wil spelen'

20-12-2016 13:36
2

Pär Hansson vertrekt in de winterstop mogelijk bij Feyenoord. De Zweedse doelman heeft met de winterkampioen gesproken over zijn situatie in De Kuip. Door de aanwezigheid van onder meer Brad Jones en Kenneth Vermeer is de kans nihil dat Hansson (30) in Rotterdam-Zuid aan spelen gaat toekomen. 

"Ik heb met de clubleiding gesproken, ze weten dat ik vaker wil spelen. Als er iets interessant langskomt in de winterstop, dan heb ik daar oren naar", vertelt de goalie in een interview met het Zweedse medium Alltid Fullsatt. "Feyenoord wil graag dat ik blijf, omdat ze tevreden over me zijn. Maar ik denk dat zij ook bereid zijn om te luisteren als er wat moois voorbij komt."

Vooralsnog speelt er weinig, erkent Hansson, die in 2015 werd overgenomen van Helsingborgs IF. "Als ik 23 jaar was geweest, had ik waarschijnlijk per se willen vertrekken, maar ik voel me nu goed hier met mijn familie. Als ik vertrek, moet het écht de juiste keuze zijn. We zien wel wat er gebeurt."

Maandag werd bekend dat Feyenoord in januari zal meewerken aan een verhuur van Warner Hahn. Een tijdelijk vertrek van hem heeft waarschijnlijk gevolgen voor de situatie van Hansson.