Update: Wij hebben bij Feyenoord geïnformeerd wat de mogelijkheden zijn

Update: "Wij hebben bij Feyenoord geïnformeerd wat de mogelijkheden zijn"

19-12-2016 18:56
27

Warner Hahn mag in de winterstop op huurbasis vertrekken bij Feyenoord. Voetbal International meldt dat maandag. De 24-jarige doelman kan tijdens de tweede seizoenshelft bij een andere club speelritme gaan opdoen. 

Go Ahead Eagles en stadgenoot Excelsior willen Hahn graag tijdelijk inlijven, weet VI. De goalie kwam deze jaargang nog geen minuut in actie. Begin 2016 raakte hij zwaargeblesseerd en pas in november maakte Hahn zijn rentree. In De Kuip heeft hij onder meer Brad Jones en Kenneth Vermeer voor zich. 

Zowel Feyenoord als Hahn zelf heeft de voorkeur voor een verhuur aan een club uit de Eredivisie. Go Ahead Eagles en Excelsior, de nummers achttien en vijftien van de ranglijst, hebben inmiddels in Rotterdam-Zuid laten blijken dat zij Hahn graag voor een halfjaar willen huren. 

Hansson
Naast Hahn lijkt ook Par Hansson te vertrekken uit De Kuip. De situatie van de Zweedse doelman is uitzichtloos. Verder is Feyenoord niet van plan om spelers aan te trekken of te laten vertrekken. Met de hudige selectie gaat de formatie van trainer Giovanni van Bronckhorst op jacht naar de eerste landstitel sinds 1999. 

Update 18:55: Excelsior heeft inderdaad interesse in Hahn. Dat laat directeur Ferry de Haan weten aan RTV Rijnmond. "Wij hebben bij Feyenoord geïnformeerd wat de mogelijkheden zijn. Hahn is een goede en stabiele keeper die zelf heeft aangegeven graag te willen spelen. Als wij in de winterstop ons versterken met een keeper, dan halen wij hem niet voor de bank. Het is dan aan de speler om zich te bewijzen."