Premier League-terugkeer lonkt voor Balotelli: We hebben gesprekken gevoerd

Premier League-terugkeer lonkt voor Balotelli: "We hebben gesprekken gevoerd"

21-12-2016 20:18
7

Mino Raiola heeft met 'diverse Premier League-clubs' gesproken over een transfer van zijn cliënt Mario Balotelli. De Italiaanse spits speelt sinds afgelopen zomer voor het Franse Nice. Daar doet het enfant terrible het geweldig: Balotelli scoorde dit seizoen al tien keer. 

Met zijn prestaties heeft Super Mario zich dus opnieuw in de kijker gespeeld bij Engelse clubs. "We hebben gesprekken gevoerd, maar het is nu te vroeg om daar iets over te zeggen", aldus superzaakwaarnemer Raiola bij TalkSport. "We bekijken het per dag."

"Ik wist altijd dat het weer helemaal goed zou komen met Mario. Ik vind het nog steeds jammer dat hij bij Liverpool geen echte kans heeft gekregen van Jürgen Klopp", vervolgt hij. "Op dit moment laat Mario zien wat hij kan, dat bewijst hij dagelijks. Het is zijn carrière - hij heeft echt geleerd van fouten uit het verleden. Laten we niet meer achterom kijken.

Balotelli (26) speelde tussen 2010 en 2013 voor Manchester City. Hij verkaste daarna naar AC Milan en werd een jaar later door Liverpool aangetrokken. The Reds verhuurden hem een jaar later weer aan Milan. In augustus van dit jaar tekende Balotelli voor één jaar bij Nice, dat momenteel aan kop staat in de Ligue 1.