Gewilde Haller weet wat hij niet wil bij transfer: Daar pas ik voor

Gewilde Haller weet wat hij niet wil bij transfer: "Daar pas ik voor"

22-12-2016 13:01
6

Aan Sebastien Haller wordt constant getrokken door clubs uit de grote competities, maar de Fransman van FC Utrecht wacht geduldig op het goede moment om te vertrekken. De spits staat er realistisch in.

"Mijn volgende stap moet een stap zijn waarbij ik mij goed voel", zegt Haller in gesprek met ELF Voetbal. "Dat gevoel ontbrak tot nu toe bij de clubs die interesse toonden. Wanneer ik nu alsnog een transfer maak weet ik niet. Dat kan in januari zijn, maar ook na dit seizoen. In het voetbal kun je weinig voorspellen. Je hebt met veel factoren te maken."

Al veel clubs toonden belangstelling in de spits. "Dat mijn naam wordt genoemd geeft aan dat ik goed bezig ben. Het is niet zo dat ik mij al te groot voel voor de Eredivisie. Maar natuurlijk wil ik ook een keer de stap maken naar een van de vijf grootste competities in Europa", vervolgt Haller. "Ik weet wat ik wil. Dat is niet bij een mooie club veel geld verdienen en dan op de bank zitten. Daar pas ik voor. Ik wil spelen. Wat dat betreft ruil ik FC Utrecht niet in voor de eerste de beste club."