'Ook Champions League-club hengelt naar felbegeerde Memphis'

'Ook Champions League-club hengelt naar felbegeerde Memphis'

25-12-2016 10:10
7

Memphis Depay kan ook rekenen op interesse van FC Porto. De Champions League-club zou de Nederlander in de winterse transferperiode graag naar Portugal halen.

Dat schrijven Portugese media dit weekend. Hoe concreet de belangstelling van de Portugese topclub in Memphis is, is niet bekend. Eerder werd de buitenspeler van Manchester United al gelinkt aan onder meer AS Roma en OGC Nice. Everton lijkt echter nog altijd de beste papieren te hebben om Memphis deze winter in te lijven. Ronald Koeman heeft er de laatste maanden geen geheim van gemaakt dat hij de voormalig PSV'er graag nar Everton haalt. Vrijdag meldde het Engelse Echo dat de overstap van Memphis en Morgan Schneiderlin naar Everton bijna rond is.

Wedden

Meer odds

Het moge duidelijk zijn dat Memphis ook dit jaar weinig perspectief heeft bij United. De aanvaller mocht in de eerste seizoenshelft vier keer invallen in de Premier League en maakte in totaal twintig minuten speeltijd. Bij Porto maakt de buitenspeler mogelijk meer kans op speelminuten. Bovendien spelen de Portugezen ook na de winterstop Champions League-voetbal. In de achtste finales neemt FC Porto het op tegen de kampioen van Italië: Juventus.