Ronaldinho keurt mogelijke Barça-monsterdeal: 'Eén van de meest indrukwekkende'

Ronaldinho keurt mogelijke Barça-monsterdeal: 'Eén van de meest indrukwekkende'

26-12-2016 09:47
2

Ronaldinho is een voorstander van een transfer van Philippe Coutinho naar FC Barcelona. De balvirtuoos prijst zijn Braziliaanse landgenoot aan bij zijn voormalige club. Nu staat Coutinho bij Liverpool onder contract.

De jonge aanvallende middenvelder is momenteel geblesseerd en staat waarschijnlijk nog iets langer buitenspel. Maar de 24-jarige Braziliaan wordt begeerd door vele topclubs. Hij werd al eerder gelinkt aan Barcelona en volgens Ronaldinho zou dat een prima stap zijn. "Ik hoop dat Coutinho na zijn herstel zijn geweldige vorm weer hervindt bij Liverpool", aldus de voormalig vedette van Barça tegenover The Sun.

"Hij is één van de meest indrukwekkende spelers van Europa dit seizoen. En ik weet dat hij wordt bewonderd door Barcelona. Liverpool wil hem ongetwijfeld behouden, zij hebben een team om hem heen gevormd. Maar als je op dit niveau speelt, is er altijd interesse", weet Ronaldinho. Coutinho moet een gigantische transfersom opbrengen, maar in het verleden voltooide Barça al eens een monsterdeal met The Reds inzake Luis Suarez.