'PSV lijkt uit de race door massale belangstelling uit Italië en Duitsland'

'PSV lijkt uit de race door massale belangstelling uit Italië en Duitsland'

26-12-2016 17:02
1

Het lijkt er niet op dat Konstantinos Laifis op korte termijn in de Eredivisie belandt. PSV zou belangstelling hebben voor de verdediger van Standard Luik, die echter met meer opties schermt.

Laifis is dit seizoen de grote revelatie bij Standard. Het is echter de vraag hoe lang de Belgische Europa League-tegenstander van Ajax over hem kan blijven beschikken, omdat Laifis wordt gehuurd van Olympiakos. De verdediger heeft bovendien meer transferopties.

Sky Sport Italia meldt maandag dat drie Italiaanse clubs hun oog op hem hebben laten vallen. Het gaat om Fiorentina, Torino en Bologna. Ook Freiburg en twee andere – niet bij naam genoemde – clubs uit Duitsland hebben interesse. Intussen speelt ook Standard nog een rol, want de Belgische club heeft een koopoptie bedongen in de huurovereenkomst met Olympiakos.

Door alle belangstelling lijkt PSV geen serieuze kandidaat meer voor Laifis. Een delegatie van de Eindhovense club zou hem in oktober hebben bekeken tijdens de Europa League-wedstrijd tussen Ajax en Standard Luik, maar sindsdien is het stil.