Tobbend PEC doet routinier aanbieding en komt in actie: 'Gaat wat gebeuren'

Tobbend PEC doet routinier aanbieding en komt in actie: 'Gaat wat gebeuren'

27-12-2016 15:52
4

PEC Zwolle wil graag langer door met Danny Holla. Dat laat technisch directeur Gerard Nijkamp weten aan Voetbal International. De 28-jarige middenvelder ligt nog een halfjaar vast bij de huidige nummer zestien van de Eredivisie. 

Afgelopen zomer pikte PEC Holla transfervrij op, nadat zijn verbintenis bij het Engelse Brighton & Hove Albion was ontbonden. De oud-speler van onder meer ADO Den Haag zette in Overijssel zijn krabbel onder een bescheiden contract. PEC wil Holla nu langer vastleggen en diens contract opwaarderen.

"Danny kwam deze zomer relatief laat naar Zwolle", aldus Nijkamp. "Hij heeft dan ook geen groot contract getekend. We hebben met elkaar afgesproken deze winter de situatie te bespreken. Het idee is nu om zijn contract martkconform aan te passen."

Aanwinsten
PEC wil zich in de winterstop graag versterken met nieuwe spelers, maar eerst is er werk aan de winkel voor Nijkamp. "Er zullen spelers weg moeten. Er gaat nog wel wat gebeuren in Zwolle. Dan kun je denken aan spelers die verhuurd dan wel overgenomen worden."