Update: 'Mourinho raakt overtuigd en trekt toch stekker uit deal van 50 miljoen'

Update: 'Mourinho raakt overtuigd en trekt toch stekker uit deal van 50 miljoen'

28-12-2016 17:06
3

Manchester United staat op het punt om een verdediger toe te voegen aan de selectie. Volgens het Portugese RTP heeft de club het shirt met nummer 2 al toegewezen aan Victor Lindelof.

De verdediger speelt nu nog voor Benfica, maar in zowel Engelse als Portugese media wordt gesproken over een snelle overstap naar Old Trafford. Er wordt gerept over een bedrag tussen de 45 miljoen euro en 50 miljoen euro. Lindelof is pas 22 jaar, maar heeft al 11 interlands voor Zweden op zijn naam staan en heeft zich de laatste vier jaar ontwikkelt tot een van de meest talentvolle verdedigers in Europa.

Wedden

Meer odds

Met de transfer van Lindelof zouden de uitgaven van José Mourinho sinds zijn komst naar Manchester United boven de 200 miljoen euro uitkomen. De Portugees legde eerder een transfersom op tafel voor Paul Pogba, Eric Bailly en Henrikh Mkhitaryan, terwijl Zlatan Ibrahimovic transfervrij naar Old Trafford kwam.

Update 17.06 uur: Manchester United gaat toch niet in januari bieden op Victor Lindelof. Dat meldt de BBC. Manager José Mourinho was aanvankelijk van plan om de Benfica-verdediger in de winter aan te trekken, maar heeft volgens de omroep de stekker getrokken uit de deal van vijftig miljoen euro. De Portugees heeft dat gedaan naar aanleiding van de recente vorm van Phil Jones en Marcos Rojo. Daarmee zijn er genoeg alternatieven voor Eric Bailly, Chris Smalling en Daley Blind.