'Ambitieus Tottenham Hotspur gaat in januari aankloppen bij Real Madrid'

'Ambitieus Tottenham Hotspur gaat in januari aankloppen bij Real Madrid'

30-12-2016 08:28
1

Tottenham Hotspur heeft Real Madrid-middenvelder Isco nog altijd in het vizier. De Spanjaard maakt dit seizoen maar weinig speelminuten bij zijn werkgever en wil zodoende andere opties in overweging nemen.

Boulevardkrant The Daily Mirror meldt vrijdag dat de nummer vijf van de Premier League in januari gaat aankloppen in Madrid. De interesse van Tottenham in Isco komt niet uit de lucht vallen. In de zomer werd de 24-jarige speler ook al gelinkt aan Spurs. Toen wilde Isco echter voor zijn kansen gaan bij Real, maar dat heeft hem dit seizoen nog weinig opgeleverd. Slechts twee keer speelde Isco de volle negentig minuten voor de Madrilenen.

Door het lage aantal speelminuten staat Isco, in tegenstelling tot een paar maanden geleden, nu wél open voor een vertrek uit de Spaanse hoofdstad. Tottenham-manager Mauricio Pochettino is zeer gecharmeerd van de middenvelder en hoopt deze winter al zaken te kunnen doen met Real. Isco op zijn beurt wil echter eerst met zijn familie alle opties nalopen alvorens hij een beslissing maakt.