Opmerkelijk gerucht uit Italië: PSV-aanvaller staat op Lazio-verlanglijst

Opmerkelijk gerucht uit Italië: PSV-aanvaller staat op Lazio-verlanglijst

30-12-2016 09:48
26

Een opmerkelijk gerucht in het Italiaanse dagblad Corriere dello Sport. SS Lazio heeft blijkbaar het oog laten vallen op PSV-aanvaller Jürgen Locadia. De nummer vier van de Serie A wil in januari graag een extra spits toevoegen aan de selectie. 

De namen van vier verschillende spelers prijken op het verlanglijstje van technisch directeur Igil Tare, meldt de sportkrant. Naast Locadia gaat het om Alberto Paloschi (Atalanta Bergamo), Mariano Diaz (Real Madrid) en Martin Braithwaite (Toulouse). 

Dat de naam van Locadia (23) rondzingt in Rome, is op z'n minst verrassend te noemen. De spits heeft sinds eind augustus niet meer gespeeld voor regerend landskampioen PSV. Tijdens het competitieduel met FC Groningen raakte de rechtspoot geblesseerd aan zijn lies. Eerder deze maand meldde PSV dat Locadia tijdens zijn revalidatie was getroffen door een kniekwetsuur. De spits is inmiddels onder het mes gegaan. Afgelopen seizoen maakte Locadia, die eind januari mogelijk weer inzetbaar is, acht doelpunten in 29 competitieduels.