FC Twente-aanvaller mikt op deal: Ik voel me hier echt thuis

FC Twente-aanvaller mikt op deal: "Ik voel me hier echt thuis"

30-12-2016 15:55
2

Dylan Seys ziet een langer verblijf in Nederland wel zitten. De flankspeler wordt dit seizoen door FC Twente gehuurd van Club Brugge. De twintigjarige Seys heeft het naar zijn in in Enschede, zo blijkt. 

Na een moeilijk begin krijgt Seys steeds vaker speelminuten bij Twente. Inmiddels kwam de aanvaller acht keer in actie in de Eredivisie. FC Twente heeft een optie tot koop bedongen bij de huurdeal met Brugge en Seys hoopt dat deze gelicht wordt. "Al zijn er nog geen gesprekken geweest met de clubleiding", vertelt hij in De Krant van West-Vlaanderen.

"Dat zal pas in de laatste twee of drie maanden gebeuren, maar ik voel me echt thuis bij Twente en hoop dat de club straks de aankoopoptie zal lichten. En als dat niet gebeurt, hoor ik nu al dat er ook andere ploegen interesse tonen."

Een terugkeer in Brugge ziet Seys niet zitten. "Voor mijn ontwikkeling zou het misschien niet slecht zijn om in Nederland te blijven, maar mochten er dan Duitse of Engelse clubs komen aankloppen, zou ik ook niet twijfelen."