Vitesse-comeback aanstaande: Eredivisie is een mooie etalage

Vitesse-comeback aanstaande: "Eredivisie is een mooie etalage"

01-01-2017 19:23
14

Alexander Büttner staat open voor een terugkeer bij Vitesse. Volgens zijn zaakwaarnemer Aleksandar Bursac hebben beide partijen inmiddels een telefonisch onderhoud gehad en zal er spoedig een bod op tafel worden gelegd door de Arnhemse club.

Büttner is transfervrij, nadat zijn contract bij Dinamo Moskou werd ontbonden. Er is buitenlandse interesse voor de linksback, maar Vitesse zit momenteel op het vinkentouw. Büttner staat zelf ook open voor een terugkeer in Arnhem. "Vitesse is concreet en dat is mooi", aldus Bursac in gesprek met de Gelderlander. "We hebben over de financiële en sportieve kant van een overgang gesproken. Vitesse bereidt nu een serieus bod voor. Dat zal normaliter niet lang op zich laten wachten."

Mocht Büttner terugkeren bij Vitesse, dan betekent dat volgens het regionale medium dat er voor Kosuke Ota geen toekomst meer is in Gelderland. De Japanner kan terugkeren naar zijn vaderland, want er is belangstelling van FC Tokyo. 

Update 01/01 19.24: Büttner heeft inmiddels een concrete aanbieding op zak van Vitesse, bevestigt Bursac in gesprek met de Gelderlander. "Er ligt een concreet voorstel. Dit gaat over een meerjarig contract. Boven alles wil Alexander gaan voetballen. Vitesse voelt vertrouwd aan en de Eredivisie is een mooie etalage."