Mourinho bijt van zich af en waarschuwt Martial: 'Luister niet naar hem'

Mourinho bijt van zich af en waarschuwt Martial: 'Luister niet naar hem'

01-01-2017 10:57
2

José Mourinho zit niet te wachten op een transfer van Anthony Martial. De Portugese manager van Manchester United hoorde deze week ook de reactie van de zaakwaarnemer van de 21-jarige Fransman, naar aanleiding van interesse van Sevilla.

Martials zaakwaarnemer Philippe Lamboley zei afgelopen week: "Sevilla? We zijn inderdaad die mogelijkheid aan het bestuderen." Dat commentaar viel niet helemaal goed bij Mourinho. "Anthony moet naar mij luisteren en niet naar zijn agent. Hij moet naar mij luisteren. Hij moet naar mij luisteren op de training, elke dag weer, naar de feedback die ik geef om mijn spelers te ontwikkelen", aldus Mourinho bij Sky Sports.

"Als je het over Martial hebt, dan lees je iedere dag wel weer in een krant dat Martial naar Sevilla gaat, dat Martial verhuurd wordt, dat Martial niet gelukkig is. Martial moet gewoon naar mij luisteren. Hij is een speler met geweldige potentie en kan een topspeler worden. Ik weet dat hij een toptalent is, Henrikh Mkhitaryan was ook een toptalent en ook hij kreeg geen speeltijd. Nu speelt hij zelfs weleens linksback."