'Koeman kan gewenste middenvelder vergeten door signaal Manchester United'

'Koeman kan gewenste middenvelder vergeten door signaal Manchester United'

02-01-2017 15:19
2

Ronald Koeman kan de komst van Morgan Schneiderlin op zijn buik schrijven. Manchester United ziet het niet zitten om de Franse middenvelder aan Everton te verkopen.

Dat meldt boulevardkrant The Sun maandag. Everton strijdt samen met West Bromwich Albion om de handtekening van Schneiderlin, maar kan zo goed als inpakken. Manchester United wil geen zaken doen met de club van Koeman, omdat The Toffees worden gezien als een Premier League-concurrent.

Wedden

Meer odds

Het verschil tussen United en Everton op de ranglijst is negen punten en dat zou voldoende zijn voor United om af te zien van een deal. West Bromwich Albion lijkt nog wel in de race, hoewel een bod van vijftien miljoen euro afgelopen week werd afgewezen.

Het liefst verkoopt United Schneiderlin aan een buitenlandse club, die een bedrag van minimaal 25 mlijoen euro op tafel wil leggen. De 27-jarige middenvelder kwam in de zomer van 2015 voor een bedrag van 35 miljoen euro over van Southampton. Dit seizoen speelde hij pas vijftien minuten in de Premier League.