Go Ahead Eagles pakt door en is bezig met Klopp-favoriet van Liverpool

Go Ahead Eagles pakt door en is bezig met Klopp-favoriet van Liverpool

03-01-2017 20:34
4

Go Ahead Eagles blijft zéér actief op de transfermarkt. Na de komst van Elvis Manu en Arsenal-talent Daniel Crowley aast de hekkensluiter van de Eredivisie op Pedro Chirivella van Liverpool.

Dat meldt de Liverpool Echo dinsdagavond. Chirivella (19) is een controlerende middenvelder uit Spanje, die op dit moment geen uitzicht heeft op speelminuten in de hoofdmacht. Go Ahead kan hem wel een kans op het hoogste niveau beloven. Chirivella maakt waarschijnlijk op huurbasis het seizoen af in Deventer. "Maar het is nog lang niet rond", voegt technisch directeur Dennis Bekking daaraan toe tegenover het Algemeen Dagblad.

Chirivella staat sinds 2013 onder contract bij Liverpool, dat hem overnam van Valencia. Het is geen geheim dat manager Jürgen Klopp gecharmeerd van hem is, maar vindt de jonge middenvelder nog te licht voor het grote werk. In oktober maakte Chirivella wél zijn Europa League-debuut voor Liverpool. In totaal speelde hij vier wedstrijden onder Klopp. Go Ahead versterkte zich eerder al met Crowley en Manu, die beiden op huurbasis overkwamen uit Engeland.