NEC tast mis bij oude bekende van Feyenoord: 'Willen graag nieuwe spelers'

NEC tast mis bij oude bekende van Feyenoord: 'Willen graag nieuwe spelers'

03-01-2017 21:55
10

NEC kent een vliegende start van 2017. Na drie dagen staat de teller op twee versterkingen: Jordan Larsson en Ali Messaoud. En de Nijmeegse eredivisionist is nog niet klaar.

NEC wil op korte termijn nog een linksback toevoegen aan de selectie van trainer Peter Hyballa. De Gelderlander meldt dat Lucas Woudenberg in beeld was, maar Feyenoord het talent niet laat gaan. Woudenberg speelde vorig seizoen met succes een jaar op huurbasis in Nijmegen.

De zoektocht naar versterkingen gaat onverminderd door bij NEC, dat snel wil handelen. "We spelen op 15 januari al de eerste wedstrijd na de winterstop", legt technisch manager Edwin de Kruijff uit aan de Gelderlander.

"Eind januari hebben we al weer drie wedstrijden gehad. Als er dan pas nieuwe spelers komen, die ook nog eens de tijd nodig hebben om te wennen, dan ben je zo weer een aantal weken verder. Wij spelen nog zeventien wedstrijden na de winterstop en we vinden al die zeventien wedstrijden belangrijk. Daarom wilden we graag dat er nieuwe spelers mee zouden gaan op trainingskamp."