'Premier League-uitblinker Defoe ziet terugkeer naar Londen verijdeld worden'

'Premier League-uitblinker Defoe ziet terugkeer naar Londen verijdeld worden'

04-01-2017 19:19
2

Sunderland heeft een eerste bod van West Ham United op Jermain Defoe afgeslagen. De spits bevindt zich in de nadagen van zijn loopbaan, maar maakt desondanks een ijzersterke indruk in de Premier League.

Sunderland verkeert momenteel in degradatienood, maar desondanks slaagde Defoe er tot dusver in om al elf keer te scoren in de Premier League. Afgelopen maandag deed hij dat nog tweemaal in de thuiswedstrijd tegen Liverpool (2-2). West Ham zou Defoe graag terughalen naar Londen, maar volgens de BBC bleek een eerste bod niet voldoende. The Hammers zouden ruim acht miljoen euro op tafel hebben gelegd.

West Ham zal naar alle waarschijnlijkheid met een tweede bod op de proppen komen, maar het lijkt ondenkbaar dat Sunderland bereid is om mee te werken aan een vertrek van haar clubtopscorer. Zeker gezien het feit dat de ploeg van trainer David Moyes in het nieuwe kalenderjaar nog alle zeilen zal moeten bijzetten om degradatie naar het Championship te voorkomen. Daarbij heeft het Defoe keihard nodig.