'Valencia wil Manchester United dwarsbomen in strijd om 35-jarige Fransman'

'Valencia wil Manchester United dwarsbomen in strijd om 35-jarige Fransman'

06-01-2017 13:25
6

Ook Valencia wil zich deze maand versterken met Patrice Evra. De Spaanse club heeft zich gemeld bij Juventus, de huidige werkgever van de Fransman.

Dat claimt Sky Sports Italia. Niet alleen de club uit de Primera Division is geïnteresseerd, want ook het Manchester United van José Mourinho wil de 35-jarige Fransman contracteren. Dat zou een terugkeer betekenen. Evra speelde maar liefst negen seizoenen voor United. Hij verkaste in 2014 naar Juventus.

Valencia wil de Portugese manager echt dwarsbomen en gaat ook vol voor Evra. De nummer zeventien uit de Spaanse competitie heeft contact gezocht met de directie van Juventus en naar de mogelijkheden gevraagd om Evra vast te leggen. Het contract van de Franse linkspoot verloopt aan het einde van dit seizoen. De Oude Dame kan de verbintenis echter met een jaar verlengen, door een opgenomen clausule. Het is echter de grote vraag of Juve dat gaat doen, want Evra kwam dit seizoen tot slechts zes optredens in de hoofdmacht van de Italiaanse grootmacht.