Ajax met 22 spelers richting Londen; ook herstelde Mazraoui mee

Ajax met 22 spelers richting Londen; ook herstelde Mazraoui mee

29-04-2019 10:19 Laatste update: 10:32
74

Ajax reist maandagochtend met Noussair Mazraoui af naar Londen. De rechtsback is hersteld van een enkelblessure die hem enige tijd aan de kant hield. Trainer Erik ten Hag heeft in totaal 22 spelers geselecteerd voor het heenduel met Tottenham Hotspur in de halve finale van de Champions League. 

Mazraoui raakte tijdens de return tegen Juventus in Turijn geblesseerd. Afgelopen dinsdag zat de vleugelverdediger nog geblesseerd op de tribune tijdens de ontmoeting met Vitesse. Nu is hij dus fit genoeg om mogelijk aan te treden in het Tottenham Hotspur Stadium.

Wedden

Meer odds

Via de officiële kanalen meldt Ajax dat er maandagavond om 18.45 uur een persconferentie op het programma staat in Londen. Ten Hag en Donny van de Beek schuiven aan. Om 19.30 uur wordt de laatste training voor de eerste clash met Spurs afgewerkt. 

De volledige selectie
Andre Onana, Kostas Lamprou, Bruno Varela, Rasmus Kristensen, Joël Veltman, Matthijs de Ligt, Daley Sinkgraven, Noussair Mazraoui, Lisandro Magallán, Daley Blind, Nico Tagliafico, Donny van de Beek, Dusan Tadic, Zakaria Labyad, Lasse Schöne, Frenkie de Jong, Hakim Ziyech, Dani de Wit, David Neres, Klaas -Jan Huntelaar, Kasper Dolberg enJurgen Ekkelenkamp