'Suarez krijgt stem van aartsrivaal in strijd om prestigieuze titel'
'Niemand kon bevatten toen bleek dat hij voor hem koos'

'Suarez krijgt stem van aartsrivaal in strijd om prestigieuze titel'

20-04-2014 10:06
1

Luis Suarez is bezig aan een fantastisch seizoen in dienst van Liverpool. De aanvaller is de grote favoriet om verkozen te worden tot speler van het jaar in de Premier League, verrassend is dat ook aartsrivaal Patrice Evra zijn stem uitbracht op de Uruguayaan, meldt The Sunday Times.

"Luis is een fantastische voetballer, maar niemand kon het bevatten toen bleek dat Evra voor hem had gekozen", aldus een onbekend gebleven ‘insider’ bij Manchester United tegenover de voornoemde tabloid.

Evra en Suarez zijn sinds 2011 vijanden van elkaar. In dat jaar werd de spits van Liverpool beschuldigd van discriminatie door de Fransman. Suarez werd voor het vergrijp acht wedstrijden geschorst door de Engelse voetbalbond.

De oud-aanvaller van Ajax kwam dit seizoen 29 keer tot scoren in 29 wedstrijden in de Premier League. De zogenoemde ‘Player of the Year-award’ is een van de meest prestigieuze prijzen in het voetbal. De leden (spelers) van de vakbond voor Engelse profvoetballers kiezen ieder jaar de beste speler van de Premier League.