Mooiste vrouw van het WK: Italië vs. Costa Rica
Stem snel!

Mooiste vrouw van het WK: Italië vs. Costa Rica

20-06-2014 12:30
5

Met het WK op de buis willen andere, niet-voetbalgerelateerde zaken er nog weleens bij inschieten. Om tussen al het serieuze WK-nieuws toch wat ontspanning aan te bieden, hebben wij de rubriek 'Mooiste vrouw van het WK' in het leven geroepen. En jij bepaalt wie er wint!

In de vrouwenbattle van vandaag twee dames van de landen die het vanavond om 18.00 uur tegen elkaar opnemen. Italië en Costa Rica wonnen hun eerste groepswedstrijd, waardoor de winnaar van het onderlinge duel zo goed als zeker is van een plek in de achtste finales.

Hét wereldwijde symbool van Italiaanse schoonheid is Monica Bellucci. Hoewel ze al 48 (!) is, wordt dit model nog altijd gezien als de mooiste vrouw van Italië. In eigen land wordt ze zelfs beschouwd als het achtste wereldwonder! Bellucci neemt het op tegen collega-model Nazareth Cascante, die werd verkozen tot Miss Costa Rica Teen 2008, Miss Teen International 2009 en Miss Costa Rica 2012. Sinsdien wordt zij beschouwd als één van de mooiste vrouwen - zo niet de mooiste - van het land.

We zijn benieuwd waar jij voor gaat! Jij beslist wie er doorgaat naar de volgende ronde, dus laat je mening horen en stem snel.



Bekijk ook de andere vrouwenbattles:
België - Algerije
Nederland - Australië
Engeland - Uruguay