Micaela Orsi is de vriendin van Edinson Cavani

Mooiste vrouw van het WK: Engeland vs. Uruguay
Stem snel!

Mooiste vrouw van het WK: Engeland vs. Uruguay

19-06-2014 11:00
9

Met het WK op de buis willen andere, niet-voetbalgerelateerde zaken er nog weleens bij inschieten. Om tussen al het serieuze WK-nieuws toch wat ontspanning aan te bieden, hebben wij de rubriek 'Mooiste vrouw van het WK' in het leven geroepen. En jij bepaalt wie er wint!

Na de klinkende winst van Nederland op Australië vechten vandaag Engeland en Uruguay om een plek in de volgende ronde. Beide landen hebben vanavond om 21.00 uur een zege nodig. Hoe eindigt de strijd tussen de Europeanen en de Zuid-Amerikanen hier?

De Engelse vrouwen staan niet direct bekend als de allermooiste op aarde, maar er zijn gelukkig uitzonderingen die de regel bevestigen. In nagenoeg alle verkiezingen, waar de Engelse boulevardkranten nogal van houden, eindigt Kate Middleton met afstand op één. Waar Nederland Maxima heeft, daar is ook de toekomstig koningin van Engeland bijzonder populair. Middleton neemt het op tegen Micaela Orsi, Miss Uruguay 2013 en bovendien de vriendin van Edinson Cavani!

We zijn benieuwd waar jij voor gaat! Jij beslist wie er doorgaat naar de volgende ronde, dus laat je mening horen en stem snel.



Bekijk ook de andere vrouwenbattles:
België - Algerije
Nederland - Australië