'Ook Groningen informeert naar te duur Feyenoord-target van Willem II'
Vraagprijs ligt ook voor noorderlingen te hoog

'Ook Groningen informeert naar te duur Feyenoord-target van Willem II'

28-08-2014 16:44
1

Terell Ondaan lijkt Willem II voorlopig niet te gaan verlaten. In navolging van Feyenoord heeft ook FC Groningen belangstelling voor de aanvaller. De Tilburgers zijn echter niet van plan om aan een transfer mee te werken.

De Groninger Gezinsbode meldt donderdag dat de noorderlingen onlangs naar Ondaan hebben geïnformeerd. De vraagprijs van Willem II zou voor FC Groningen echter te hoog liggen. Het twintigjarige talent kon deze zomer voor een vastgesteld bedrag van anderhalf miljoen euro vertrekken, maar die clausule is in de laatste week van de transferperiode niet geldig.

Willem II kan komend seizoen beschikken over Samuel Armenteros, maar dat lijkt voorlopig niet van invloed op de toekomst van Ondaan. Eerder zou ook Feyenoord al te weten zijn gekomen dat de jongeling op zijn vroegst in de winterstop vertrekt

Ondaan werd door Willem II in 2013 opgepikt bij Telstar. Daarvoor maakte de Amsterdammer deel uit van het eerste elftal van AZ, maar in Alkmaar kwam hij niet aan spelen toe.  In Tilburg maakte de aanvaller vorig seizoen 6 doelpunten in 34 wedstrijden.