Op Feyenoord hopende Drenthe neemt genoegen met nieuwe Engelse club
Linkerflankspeler verhuurd door huidige club Reading

Op Feyenoord hopende Drenthe neemt genoegen met nieuwe Engelse club

01-09-2014 18:10
1

Royston Drenthe speelt de komende maanden voor Sheffield Wednesday. De in Rotterdam geboren speler wordt door zijn huidige werkgever Reading FC verhuurd.

Dat maakt de club maandag bekend. Drenthe kwam vorig seizoen tot 23 optredens in het Championship, waarvan zeventien keer als basisspeler. Hij maakte twee doelpunten. Dit seizoen is hij echter nog niet in actie gekomen. Voorlopig zal dat ook niet gebeuren, want Drenthe gaat aan de slag bij Sheffield Wednesday.

Wedden

Meer odds

De eenmalig Oranje-international doet op dit moment een stap omhoog. Sheffield staat namelijk tiende in het Championship. Zijn werkgever Reading staat vijf plaatsen lager. Op 20 september komen beide clubs elkaar tegen, maar Reading heeft bedongen dat Drenthe dan niet in actie mag komen.

Drenthe speelde eerder al voor Feyenoord, Real Madrid, Hércules Alicante, Everton en het Russische Alaniya Vladikavkaz. Eerder deze zomer hoopte hij nog op een terugkeer naar De Kuip. "Om een lang verhaal kort te maken, doe ik er alles aan om eventueel deel uit te kunnen maken van dit Feyenoord. Het is niet aan mij om deze keuzes te maken."