PSV huurt Monaco-verdediger en is klaar: Ik ben heel blij met deze kans
Isimat voor een jaar gehuurd

PSV huurt Monaco-verdediger en is klaar: "Ik ben heel blij met deze kans"

01-09-2014 19:33
3

De komst van Nicolas Isimat-Mirin naar PSV is officieel. De Eindhovenaren bevestigen de komst van de 22-jarige Franse verdediger maandagavond. PSV huurt de verdediger één seizoen van AS Monaco.

Isimat krijgt in Eindhoven rugnummer 2. Met zijn komst is de selectie van PSV rond, meldt de club. De verdediger zal het Jeffrey Bruma en Karim Rekik lastig moeten gaan maken in het hart van de defensie.

"Ik ben heel blij met deze kans", reageert Isimat op de clubsite. "PSV is een grote club in Europa met een rijke historie en heeft in Phillip Cocu een zeer bekende trainer. Bovendien staat er een kwalitatief sterke selectie. Jong, maar met heel veel kwaliteit. Ik zal er alles aan doen om hier te slagen en belangrijk te zijn voor het team", vertelt Isimat, die na Jérémy Brechet de tweede Fransman in de clubgeschiedenis is.

Isimat brak door bij Valenciennes, waar hij 79 wedstrijden speelde. In 2013 verkaste hij naar AS Monaco. Vorig jaar speelde hij zes wedstrijden in de Ligue 1. Over een optie tot koop meldt PSV niets. Zijn contract bij AS Monaco loopt door tot medio 2017.