Aanvoerder dupeert 'heel Utrecht': Het zal er nu niet beter op worden
"Ik slaap normaal al niet goed na een wedstrijd"

Aanvoerder dupeert 'heel Utrecht': "Het zal er nu niet beter op worden"

26-10-2014 18:13

Mark van der Maarel voelde zich zondag schuldig over de zware nederlaag die zijn ploeg FC Utrecht zondag tegen PSV leed (1-5). De rechtsback kreeg halverwege de eerste helft rood. "Ik dupeer hier heel FC Utrecht mee", sprak hij na afloop schuldbewust.

Van der Maarel had eerder al geel gekregen voor een forse charge op Memphis Depay, waarna hij enkele minuten later in het strafschopgebied opnieuw in de fout ging. "Ik dacht: ik neem die bal wel even aan, maar door een hobbeltje sprong 'ie weg en maak ik een overtreding." PSV kwam vervolgens op 0-2.

De back bood in de rust zijn excuses aan in de kleedkamer. "Ik trek het mezelf behoorlijk aan. Ik slaap normaal al niet goed na een wedstrijd. Dat zal er nu niet beter op worden."

PSV won uiteindelijk met 1-5 in de Galgenwaard. Ruud Boymans had Utrecht na rust nog even teruggebracht in de wedstrijd, maar via Georginio Wijnaldum en een eigen doelpunt van Christian Kum won PSV uiteindelijk toch ruim.