Rodgers is 89 minuten boos: Dan nog moeten we het veel beter doen
"De resultaten zijn slecht en dat heeft zijn weerslag op de jongens"

Rodgers is 89 minuten boos: "Dan nog moeten we het veel beter doen"

23-11-2014 18:12

Liverpool zakt steeds dieper weg in het moeras van de Premier League. Crystal Palace was zondagmiddag met 3-1 te sterk, tot ergernis van Brendan Rodgers. De manager geeft toe dat het zelfvertrouwen weleens groter is geweest op Anfield.

Liverpool stelt zwaar teleur, mist aanvallende stootkracht en ook de verdediging is de laatste weken zo lek als een mandje. Rodgers maakt zich zorgen. "We begonnen nog uitstekend", doelt hij op de openingstreffer van Rickie Lambert in de eerste minuut. "Rickie heeft uitstekend gedaan, met zijn controle en beweeglijkheid. Daar ben ik heel blij mee."

Minder content was de manager met de manier waarop Liverpool in de overige 89 minuten speelde. "Het is duidelijk dat we weinig zelfvertrouwen hebben. De resultaten zijn slecht en dat heeft zijn weerslag op de jongens. We krijgen ook vervelende goals tegen, maar we kunnen niemand anders de schuld geven dan onszelf. Ik neem als manager de volledige verantwoordelijkheid."

Liverpool nam in de zomer afscheid van Luis Suarez (FC Barcelona) en haalde daar meerdere spelers voor terug. Een nieuwe Suarez zit er echter niet tussen, ziet ook Rodgers. "Het gaat in dit spelletje om ervaring. We hebben veel jonge spelers, veel nieuwe spelers. Maar dan nog moeten we het veel beter doen."