Drievoudig Oranje-klant sluit vertrek niet uit: Wil minstens vijftien keer spelen
"Spelen in zo'n ambiance, dat lijkt een eeuwigheid geleden en dat is het ook"

Drievoudig Oranje-klant sluit vertrek niet uit: "Wil minstens vijftien keer spelen"

15-12-2014 10:29
1

Dirk Marcellis maakte zondag in De Kuip voor het eerst in anderhalf jaar tijd zijn opwachting in de Eredivisie. De verdediger van AZ stond door een knieblessure lang aan de zijlijn en genoot met volle teugen van zijn rentree.

"Spelen in zo'n ambiance, dat lijkt een eeuwigheid geleden en dat is het ook", sprak Marcellis na het 2-2 gelijkspel tegen het Algemeen Dagblad. De drievoudig Oranje-international maakte tijdens zijn herstel gebruik van de faciliteiten in Alkmaar, maar het is nog niet zeker dat hij AZ ook trouw blijft.

De 26-jarige Marcellis speelt nu op amateurbasis voor de nummer vijf van Nederland en contractbesprekingen zijn nog niet gepland. Hij kijkt dan ook verder en sluit geen enkele club in de Eredivisie uit. "Ik wil in de tweede seizoenshelft minstens vijftien wedstrijden spelen. Als dat niet bij AZ kan, dan elders", aldus Marcellis, die zondag geen winstpremie in rook zag opgaan. "Die had ik toch niet gekregen, want zoiets moet in je contract staan en dat heb ik niet", grijnsde hij