Fer ziet probleem opgelost worden: Hopen op een gunst van een trainer
"We hebben aanvallers nodig, ook om eventuele blessures op te vangen"

Fer ziet probleem opgelost worden: "Hopen op een gunst van een trainer"

29-12-2014 10:00

Leroy Fer kan in januari waarschijnlijk enkele nieuwe ploeggenoten gaan begroeten. Harry Redknapp erkende zondag na het teleurstellende 0-0 gelijkspel tegen Crystal Palace dat hij versterkingen nodig heeft.

De manager van Queens Park Rangers, dat net boven de streep staat, heeft inmiddels al plannen gemaakt om zijn selectie van wat broodnodig vers bloed te voorzien. Vooral voorin, waar alleen Charlie Austin tot scoren kan komen, zijn nieuwe spelers gewenst. "We zitten krap met slechts twee echte spitsen", doelt Redknapp op Austin en de tegenvallende Bobby Zamora.

"We zijn ook niet gezegend met veel snelheid in de selectie, daar moeten we ons in de transferperiode op gaan richten. We hebben aanvallers nodig, ook om eventuele blessures op te vangen. We kijken vooral naar huurlingen, maar dat is moeilijk. Wie gaat zijn topspelers nou verhuren aan andere clubs in de Premier League? We kijken overal, maar hebben misschien een gunst van een andere manager nodig", aldus Redknapp, die Fer nog wel bijna tot scoren zag komen. Zijn snoeiharde inzet werd echter net uit het doel gewerkt.