ADO vreest transfers en jaagt op aanvallende versterking: Niet eenvoudig
"Het is al langere tijd duidelijk dat we voorin beperkt in onze mogelijkheden zitten"

ADO vreest transfers en jaagt op aanvallende versterking: "Niet eenvoudig"

28-01-2015 21:25
2

ADO Den Haag hoopt zich nog voor het sluiten van de transfermarkt te versterken met een aanvaller. De club is in handen gevallen van het Chinese United Vansen en daardoor is er wat meer mogelijk.

Ondanks het feit dat het onrustig binnen - en dan met name bovenin - de club blijft, gaat ADO volgens Voetbal International op jacht naar aanvallende versterking. "Het is al langere tijd duidelijk dat we voorin beperkt in onze mogelijkheden zitten", aldus trainer Henk Fraser.

"We zullen iets gaan doen, en ik verwacht dat een nieuw gezicht ook voor een frisse wind in de selectie kan zorgen. Toch is het niet eenvoudig om nu toe te slaan. We hadden onze lijstjes klaar, alleen veel opties hebben in de tussentijd al elders onderdak gevonden. Dat is nou eenmaal het gevolg van het lange proces van de overname", weet de oefenmeester.

Tegelijkertijd moet Fraser rekening houden met een vertrek van aanvaller Mike van Duinen, terwijl er interesse zou zijn voor Roland Alberg en Michiel Kramer. "Concreet wachten we wel af wat er komt", zegt algemeen directeur Maarten Fontein. "Het is niet zo dat niemand te koop is, alleen telt het sportieve aspect op dit moment het zwaarst. Gezien onze positie op de ranglijst lijkt me dat ook logisch."