'Feyenoord maakt werk van terugkeer Kuyt en doet eerste aanbieding'
Speler van Fenerbahçe kan eenjarig contract tekenen in De Kuip

'Feyenoord maakt werk van terugkeer Kuyt en doet eerste aanbieding'

06-02-2015 22:21
9

Feyenoord maakt werk van de terugkeer van Dirk Kuyt. De aanvaller heeft een aanbieding ontvangen voor een eenjarig contract. Volgens het Algemeen Dagblad is er nog geen officieel akkoord, maar zullen de Rotterdammers en Kuyt elkaar snel vinden.

Kuyt liet zich de afgelopen weken regelmatig uit over een mogelijke terugkeer naar Feyenoord, waar hij eerder een succesvolle periode kende. Feyenoord heeft nu een eerste zet gedaan om daadwerkelijk tot een nieuwe samenwerking te komen. De club heeft volgens het Algemeen Dagblad een eerste contractaanbieding gedaan.

Als de terugkeer van Kuyt een succes blijkt, kan hij er na het komende seizoen nog een voetbaljaar aan vastplakken. De Rotterdammers willen niet direct een meerjarig contract op tafel leggen, mede door het feit dat de onvermoeibare voetballer aan het begin van het nieuwe seizoen 35 is.

Volgens Voetbal International komen Kuyt en Feyenoord tot een akkoord als de Katwijker maar met voor clubbegrippen 'normale eisen' komt. Dan is een snel akkoord goed mogelijk. Feyenoord is niet bereid een miljoenensalaris te betalen, naar verwachting verlangt Kuyt dat ook niet. Kuyt speelde eerder tussen 2004 en 2007 voor Feyenoord, daar groeide hij uit tot publiekslieveling.